Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Yağmur dere olukları zamanla yaprak, tos gibi etkenlerle dolabilir. Derelerin sağlıklı çalışması için bunların temizliği belirli yıl aralıklarında yapılabilir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında present day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek diğer yapılarda bu net olarak görülememektedir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve systemına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Bu malzemenin yerine kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ev fiyatı kapsamında etki yaratır. Opsiyonlar anahtar teslim prefabrik ev fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların dışında farklı bir marka fayans talebiniz prefabrik ev üzerine yapılır.

Özellikle kamu projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli yapılarımızla ortadan kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

This Site is employing a safety service to safeguard itself from online assaults. The action you merely done triggered the safety Resolution. There are several steps that might bring about this block together with distributing a specific word or phrase, a SQL command or malformed information.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page